Tjenester

Østlandstakst tilbyr skadetaksering, naturskadetaksering, reklamasjonstaksering i forbindelse med eierskifte, skadeskjønn og rådgivning.

Vi bistår også regelmessig med oppdrag for tingretten som sakkyndig meddommer i forbindelse med entrepriserettssaker, avhendingssaker og andre byggrelaterte saker.

Vi tar primært oppdrag i Hedmark og Oppland, men også i resten av landet.

Priser fra 1200,- pr. time. 

Taksering av bygningsskader

Østlandstakst bistår deg som har behov for en uavhengig vurdering ved bygningsskader der det er fare for, eller har oppstått, uenigheter mellom partene i forhold til tilstand, skadeomfang og oppgjør.

Skjønn

Skjønn er en oppgjørsform for forsikringsselskapene som benyttes på større skader. Vi har omfattende erfaring som skjønnsmann for både forsikringstaker og forsikringsselskap.

Tilstandsrapport

Ved kjøp eller salg av fast eiendom mangler det ofte dokumentasjon som gir en utdypende teknisk og vedlikeholdsmessig beskrivelse av eiendommen. En tilstandsrapport sørger for at dette er på plass og hindrer at det oppstår konflikter mellom kjøper og selger i etterkant.

Reklamasjonstaksering

Har du kjøpt eller solgt bolig og det er (mulig) mangel ved boligen. Da kan vi utarbeide en reklamasjonsrapport. Oppdraget går ut på å vurdere de reklamerte forhold på stedet, samt tilgjengelig teknisk saksdokumentasjon.

Andre tjenester

  • Rådgivning ifb. vedlikeholdsplanlegging

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende noen av våre tjenester? Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg – eller ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat.